Werk
Uitdagende beheerapplicaties en platformen

Wat doen we

We bouwen software op maat. We bedenken, ontwikkelen en integreren al 14 jaar applicaties om data en digital assets te beheren. Dat gaat breed; van dossiers, persoonlijke gegevens, foto's, videomateriaal, documenten tot beurskoersen, aankoopprijzen en boeklicenties. De wereld zit namelijk vol met digitaal materiaal. Het is onze missie om dat materiaal in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke beheerapplicaties te gieten, 100% naar de wensen van onze klant. 

We bouwen verstandig op maat. Het eindresultaat ziet eruit zoals de klant het voor ogen heeft, doet wat de klant wil en is perfect geïntegreerd in hun bestaand applicatielandschap. Maar we drukken kost, risico en doorlooptijd door maximaal componenten uit eerdere projecten te hergebruiken. Bovendien denken we heel graag mee na over wat de beste oplossingen zijn. 

In vertrouwen en langdurig samenwerken zit in ons DNA. Daarom gaan we verder dan beheerapplicaties alleen. Voor sommige klanten zijn we uitgegroeid tot hun vaste strategische development partner en ontwikkelen en onderhouden we al hun belangrijke software platformen. Daarin staan we sterk. 

Beheerapplicaties

We ontwikkelen beheerapplicaties die de gebruiker vlot aan de slag laten gaan met data en digital assets. Deze oplossingen bouwen we volledig volgens de behoefte van onze klant. We zijn actief in verschillende sectoren, maar hebben vooral expertise in de media-, uitgeverij-, HR- en marketingsectoren. 

Voor een grote organisatie hebben we bijvoorbeeld een applicatie gebouwd om de onboarding op te volgen van meer dan 300 nieuwe personeelsleden per jaar. In de uitgeverijsector hebben we al het lesmateriaal van scholen onder één dak overzichtelijk raadpleegbaar gemaakt. Voor een marketingafdeling creëerden we een platform om online campagnes op te zetten en verder te analyseren. 

Deze applicaties bouwen we graag zo verstandig mogelijk, zonder aan kwaliteit in te boeten. Daar komt onze development strategie in het spel: op maat, maar met slim hergebruik. We vinden het wiel niet opnieuw uit, maar gaan aan de slag met dat wat we eerder al hebben ontwikkeld. 

Wat is het voordeel? Het risico wordt beperkt, want deze componenten zijn tried and tested. We zetten het budget in waar het verschil wordt gemaakt, want de basis hebben we al. We zijn voorbereid op toekomstige noden en verwachtingen, want bestaande componenten zijn multifunctioneel.

Complexe platformen

Onze expertise gaat verder dan beheerapplicaties. Voor verschillende klanten zijn we uitgegroeid tot hun strategische partner voor alle software development activiteiten. We blinken hierbij vooral uit door onze ervaring met performantie en schaalbaarheid. Onze platformen hebben veel gebruikers, kennen piekgedrag en zijn makkelijk uitbreidbaar.

Zo ontwikkelden we voor een krantenuitgever een platform om campagnes voor de abonnementenverkoop te beheren en integreerden we met interne systemen zoals ERP en Single Sign-On (SSO).

Voor een mediabedrijf migreerden we een groot geheel aan applicaties van fysieke hosting naar een cloud-infrastructuur en herwerkten we de monoliet naar (micro-)services.

We bouwden een complex algoritme dat realtime boekingen en tafelplanning van duizenden restaurants regelt. Dit algoritme ondersteunt zowel dagelijkse reservaties als nationale acties waarbij duizenden boekingen per uur gebeuren.

We ontwikkelen (micro-)services, complexe platformen, integraties met third-party software, API's, user interfaces. We bedenken, bouwen, hosten (AWS en Azure), monitoren, onderhouden en ondersteunen onze software producten.

Waar we ruimte krijgen, bouwen we voor de lange termijn.