Ons team
Samen sta je sterker

Samen sterk

Onze teams zijn gebaseerd op flexibiliteit en teamwork. Individuele ontwikkelrollen kunnen veranderen, afhankelijk van de teamsamenstelling, maar de constante is onze drang naar samenwerking. Want echte samenwerking is essentieel voor onze stiel.

Bij Foreach geloven we dat het beste werk samen gebeurt; samen met onze klanten en samen met onze collega’s.

Onze klanten werken nauw samen met hun Tech Lead en hun Product Owner. Met hun complementaire vaardigheden vormen zij een zeer efficiënte tandem: de Tech Lead is verantwoordelijk voor de technische kant van het project, de Product Owner neemt de functionele en project management taken op zich. Samen leiden ze het team om op een efficiënte manier technisch en functioneel hoogstaand werk af te leveren.

Onze teams hebben een vlakke structuur, waarbij de Team Lead de nodige structuur en coaching biedt. We stimuleren bottom up initiatieven en mikken op vergaande samenwerking tussen teamleden. Er zijn veel voordelen aan deze team-gerichte aanpak, zoals pair programming – een fantastische manier om elkaar te coachen en van elkaar te leren – en co-developer testing – vele malen efficiënter in het vinden en aanpakken van bugs.

Nice to Know

All work and no play is uiteraard niet houdbaar. Daarom zorgen we ervoor dat we onze hoofden geregeld kunnen leegmaken, of het nu is door een spelletje pool te spelen, door van elkaar te leren bij een DevTalk of een Demo, tijdens een drink om iets te vieren, door aan een zijprojectje te werken tijdens de Ship-It Days, etc.
0
Cakes of taarten
0
Spelletjes pool
0
Foreach Café’s
0
Ship-It Days

Word deel van het team

Wij zijn trots op onze technische expertise. Elke dag leren we bij, dagen we elkaar uit, onderzoeken we, delen we … Elke dag leggen we de lat iets hoger. Interesse?