Contactgegevens

Wij zijn zeer aanspreekbaar

Merksem

Hoe ons te bereiken

Ons Merksems kantoor is makkelijk te bereiken met de auto, de fiets, of het openbaar vervoer. Er is parkeerplaats voor auto’s (buiten) en fietsen (binnen), en ook een douche, als dat nodig zou zijn.

Met de auto

Voer ‘Oostkaai, Merksem’ in als bestemming op je gps; dan kan je makkelijk gratis parkeren op Oostkaai of Westkaai, op slechts enkele minuten wandelen van ons kantoor. Je kan ook relatief goedkoop betaald parkeren in de Sint-Bartholomeusstraat en de straten errond.

Met de fiets

Als je de brug aan het Sportpaleis neemt, of de meer oostelijk gelegen Brug van den Azijn om Merksem binnen te rijden, zal je na ongeveer 700m aan de Sint-Bartholomeusstraat komen. Op het pleintje tegenover ons gebouw is er ook een Velo station.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte voor zowel bussen als trams is ‘Barnkracht’, op vijf minuten wandelen van ons kantoor. De bussen (te veel om op te noemen) en trams (lijnen 2 en 3) brengen je er vlot van aan het Centraal Station. Voor de dienstregeling kan je terecht op de websites van De Lijn en de NMBS.

Met de boot

Vaar van de Noordzee de Schelde op, door het Boudewijnsluis aan bakboord en vervolgens het Straatsburgsluis in het zuiden. Daarna zou je in rustig vaarwater moeten zitten, als je ongeveer drie kilometer het Albertkanaal volgt. Op het einde van dok ’t Dokse, aan bakboord, ligt Foreach.

Merksemse feiten

Ah, Merksem, met haar twee arena’s (het Sportpaleis en de Lotto Arena), en uiteraard de wieg en voedingsbodem voor Foreach sinds 2006. We hebben ons hier goed geïnstalleerd in onze vernieuwde kantoren en genieten in de zomer vollop van onze tuin.
97
Foreach Cafés
4
Favoriete eetgelegenheden
1
Playstations
183
DevTalks

Coördinaten

St-Bartholomeusstraat 130
2170 Merksem
België 

T: +32 (0)3 290 79 11
E: info@foreach.be
BTW: BE 0 879 511 767
Locatie openen in Google Maps