ForeachFlex
Flexibel werken zit in ons DNA.

Bij Foreach laten we de beslissing waar en wanneer we werken niet afhangen van regeltjes die niet passen bij de persoonlijke levensstijl van de Foreacher. We vragen enkel om rekening te houden met de belangen van Foreach en de belangen van je team.

Als jouw werkregime past in het DNA van Foreach, dan past dit voor het bedrijf. We verwachten dat je gemiddeld 40u werkt per week (verdeeld over 5 dagen) en we verwachten dat je je gedraagt als een echte Foreacher. Je neemt je verantwoordelijkheid naar het bedrijf en je klant. Je werkt graag samen aan projecten en kiest dan ook de optimale setting om in samen te werken. Je vertrouwt je collega's dat zij dit ook doen en jouw collega's en teamlead vertrouwen jou.

Wil je graag om half vier je kinderen van school gaan halen en als ze in bed liggen nog je user story verder afwerken? Geen probleem!

Werk jij graag vanuit een koffiebar als je een nieuw design of architectuur moet bedenken? Top!

Heb je wat nood aan structuur en behoud je graag een meer 9-to-5 werkritme? Zeker ook oké!

We willen de tijd dat we samen komen op één locatie ook gebruiken om echt samen te werken. Verplicht samenkomen kan enkel als dit samen komen een duidelijke meerwaarde heeft.

Als onze principes, vind je hieronder op een rij: