Trakteer jezelf op een nieuwe job én op een etentje in een sterrenrestaurant!
16th July, 2019
Voor iedereen die tot en met 21 juli solliciteert en aangenomen wordt.

Als groeiende software developer kijken we voortdurend uit naar interessante projecten en leuke collega’s. In september starten we met een groot nieuw webplatform vol technische uitdagingen. Dus zijn we op zoek naar ontwikkelaars, functionele profielen en projectmanagers die een stevige uitdaging willen.

Wat voor uitdagingen? Bijvoorbeeld een planningstool bouwen die gebruik maakt van AI/NLP om zoveel mogelijk denkwerk te automatiseren. Of een applicatie vernieuwen die door 200 journalisten gebruikt wordt om dagelijks de krant op te schrijven. Of een project bouwen waarmee jaarlijks honderden nieuwe werknemers ge-onboard zullen worden.

En om jou nog net iets meer te overtuigen, hebben we onze stoute schoenen aangetrokken. We weten namelijk als geen ander dat goeie mensen in de watten gelegd moeten worden. Omdat we zelf heel graag uiteten gaan, krijgt elke kandidaat die rechtstreeks bij ons solliciteert van 1 tot en met 21 juli 2019 én dit jaar bij Foreach een contract tekent een etentje voor twee personen in een sterrenrestaurant.

Extravagant? Misschien.

Maar we zijn ervan overtuigd dat je het waard bent.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Solliciteer ten laatste op 21 juli 2019 op een van onze openstaande vacatures via www.foreach.be/jobs
  • We laten je zo snel mogelijk weten of we denken dat we bij elkaar passen.
  • Als je, na verschillende gesprekken en testen, overtuigd bent dat je hier graag zou werken, en wij delen die overtuiging, dan bieden we je een contract aan!
  • Teken je bij ons in 2019? Dan krijg je, naast een leuke job met een hele rits voordelen, van ons ook nog een etentje voor twee in een sterrenrestaurant cadeau!

 Succes!

Related Articles