We storten ons opnieuw op onze wilde plannen!

Morgen en overmorgen zijn het opnieuw Ship-It Days bij Foreach! (Wat zijn Ship-It Days? Dat leggen we uit in deze post.) Met een stevig aantal projecten (vier! 4!), worden het hectische maar productieve dagen. Nu een korte voorstelling van onze projecten, en tijdens de Ship-It Days zelf uiteraard veel meer.

Interactieve Intranet Pagina

Binnen Foreach gebruiken we veel verschillende tools die onze dagelijkse werking ondersteunen en faciliteren. Sommige gebruik je dagelijks, andere minder dan een keer per maand. Daarnaast is er ook veel praktische informatie die je snel beschikbaar wil hebben. Daarom willen we een overzichtspagina maken die de links bundelt naar de belangrijkste applicaties en informatie. Idealiter met wat persoonlijke aanpassingsmogelijkheden, zodat het de ideale startpagina van je browser wordt.

Across Entity Module GraphQL Adapter

Onze Across EntityModule voorziet de infrastructuur om UIs te bouwen om de entiteiten van je applicatie te beheren. Nuttig en krachtig, maar momenteel zonder ondersteuning voor GraphQL. Dat voelen we toch een beetje aan als een gemis, dat we willen we rechtzetten, zodat EntityModule makkelijk gebruikt kan worden om een GraphQL API te ontsluiten, al dan niet als backend-for-frontend.

Mood Meter

Wij willen dat onze collega’s gelukkig zijn. Dat klinkt misschien een beetje cheesy, maar we vinden dat belangrijk vanuit menselijk én zakelijk perspectief. Het meten ervan ligt echter niet voor de hand, en zelfs het voor jezelf duidelijk uitmaken is niet altijd even makkelijk. Daarom willen we een kleine reeks fysieke knoppen die we aan de ingang van het gebouw plaatsen, om zo zicht te krijgen op de algemene sfeer van dag tot dag.

 

Scrum Poker Online Tool

Een project van de vorige Ship-It Days dat we verder willen afwerken. SPOT laat toe om als team vlot inschattingen te maken van tickets en stories en zo de grooming sessies vlotter te laten verlopen. De basistool werkt al goed sinds de vorige SID, maar nu willen we het stabieler maken en generieker, zodat het voor alle projecten gebruikt kan worden.

Verwante Artikels