Een korte terugblik na een jaar op onze nieuwe locatie

Toen we begin 2018 besloten hadden dat het tijd was voor een nieuw kantoor, maakte dat het gevoel dat we al lang hadden concreet: we moeten uitbreiden. Ons oog viel op Mechelen als ideale plek voor de tweede locatie en toen ging het snel. We vonden een prachtig pand, industrial chic,  dat ons erg deed denken aan ons Merksem kantoor vijf jaar geleden. Drie maanden na het ontstaan van het idee hadden we een getekend contract in handen.

Maar een gebouw biedt dan wel mogelijkheden, het zijn natuurlijk de mensen die dat potentieel tot een realiteit maken. Onze nieuwe locatie bood en biedt echter ook nieuwe opties. Vlakbij campus De Nayer van Thomas More en op een boogscheut van Brussel, hebben we nieuwe vijvers vol talent en klanten om aan te boren. Al genieten sommige van onze bestaande talenten en klanten  natuurlijk ook al een jaar van de uitbreiding.

Ondertussen zitten er tien mensen standaard in Mechelen, waaronder drie nieuwe aanwervingen die uitdrukkelijk voor de stad van de Maneblussers kozen. Maar ook de andere collega’s genieten van de nieuwe plek, door onder andere onze ForeachCon er soms te laten doorgaan, met de bijbehorende barbecue in de gezellige binnentuin.

Zo werd een vaag idee met veel inzet en hard werk omgezet in een concreet succes waar we trots op kunnen zijn. Het verhaal is natuurlijk nog lang niet afgelopen. We zijn nog elke dag bezig met het uitbouwen en verbeteren van onze werkplekken, want onze groeiambities stoppen hier niet. Wil je hier graag deel van uitmaken? Check dan zeker onze vacatures!

Verwante Artikels