Jens, Technical Teamlead

  Als jonge software ontwikkelaar kreeg ik snel kansen om op technisch uitdagende projecten te werken en om samen met mijn collega’s naar goede technische oplossingen te zoeken. 

Ik ben in 2013 vol enthousiasme gestart bij Foreach. Wat me deed beslissen om hier te werken waren de nieuwste technologieën waarin Foreach projecten ontwikkelt en het jonge team.

Mijn collega’s zijn net als ik allemaal webdevelopment experten die in staat zijn om in functie van het project heel flexibel te switchen tussen verschillende development platformen. Zo hebben we binnen ons team kennis mbt Java, .Net, PHP, Drupal, Selligent, etc. We krijgen namelijk allemaal de mogelijkheid om naast onze ‘basis’ taal een extra technologie aan te leren en onze technische kijk te verruimen.

Bij Foreach kreeg ik snel kansen om mijn technische competenties te verdiepen, om mijn coaching skills te ontwikkelen en om verantwoordelijkheid op te nemen - zowel op technisch vlak als voor het team. Het gebeurt zelden dat ik twee keer hetzelfde moet doen aangezien we verder bouwen op reeds opgedane kennis en constant met vernieuwende zaken bezig zijn.

De sfeer is hier open. Er wordt veel gelachen en intensief samengewerkt. Bij Foreach voel ik dat we er als team met z’n allen tegenaan gaan! Zo krijgt de klant de beste oplossing waar een heel team achter staat. Ik heb het al anders gezien.

Jens, Technical Teamlead